Створити тему | До списку
Вы верите в везение? Существуют ли люди которым постоянно везет? Или этопросот стечение обстоятельств?
Особисто я вірю у те що є люди котрим постійно щастить...сама до таких відношусь (тьху, тьху, тьху)... Але існує думка що отого везіння розприділено поміж людьми однаково , і якщо комусь постійно щастить, то він забирає те щастя у когось іншого. Ось так...получається тих кому постійно щастить повинно гризти сумління :))
Іра, дякую за участь у форумі. Твій коментар знаходжу дуже цікавим. В мене аж питання виникло. Якщо одні забирають щастя у інших, то вони роблять це навмисне, чи як?
Хм...Мені здається, що є люди яким щастить від самого народження, просто по житті. як то кажуть народилися "в сорочці" і це везіння не залежить від того хочуть вони цього чи ні...але так як того щастя кількість обмежена, то хтось чи щось забирає щастя від інших. Хоча, існує ще одна думка... Вважається, що людина може прикликати щастя, вдачу тим, що постійно буде про це думати, буде уявляти, що ось воно, буде мати позитивні думки. Наприклад, якщо я задумала що у майбутньому відкрию своє власне кафе, але у мене нема зараз до цього ніяких можливостей, то якщо я буду далі про це думати і уявляти що я вже є власником кафе, то події складуться так, що я таки стану власником того кафе. Про це, доречі, навіть фільм документальний є "Секрет"...досить цікавий...можу сказати що діє! Пробувала, правда на дрібних речах, але таки подіяло! Може це і є те саме "забирати щастя у інших". але з іншої сторони, людина ж не знає що когось того щастя позбавляє бажаючи щось собі. ой, щось я захопилася. Це дуже заплутана тема. Відповіді на неї конкретно, думаю ніхто не може дати. А якщо може, то це надзвичайно щаслива і везуча людина. А нам залишається пробувати різні варіанти...
Іра, дякую за цікавий коментар. Ти правильно написала, одна людина не може дати конкретну відповдь на це питання. Але якщо спільно висловлювати свої думки, таким чином можна розширити свої уявлення і можливо навіть дійти конкретнішого вирішення. Для цього ж і існує форум. А на рахунок твоєї думки, що люди думаючи про своє щастя поневолі "забирають у інших". Мені здається,що вони забирають у тих, хто навіть не старається про своє щастя думати, або швидко здається і забуває. Виходить, що деякі люди є більш достойними, ніж інші. значить для того, щоб отримати своє щастя треба звичайно прикласти працю, і як мінімум налаштувати свої думки на це і не забувати... P.S. Ти змогла б розташувати той фільм на своєму сайті. дуже хочеться подивитись
я його в он-лайні дивилась....ось посилання http://cinemaxx.ru/2007/11/04/sekret.html
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги